Nyd naturen i Carl Bro Haven

De første spirer bryder frem med forårssolen i Carl Bro Haven. Landskabsarkitekter og anlægsgartnere har haft travlt i den sidste tid med at etablere de grønne gårdrum. Nu er udendørsarealerne så småt ved at samle sig, så de kan stå grønne og indbydende til sommer, når de første beboere flytter ind i lejeboligerne.

Kom til Åbent Hus og oplev det nye gårdrum og få et kig ind i en lejebolig i Carl Bro Haven.

 

Forvandlingen til et grønt gårdrum

Besøger du Carl Bro Haven til næste Åbent Hus-arrangement, kan du fra udstillingslejligheden nyde udsigten over det kommende gårdrum med små gangstier og nyanlagt belægning. Området er i fuld færd med at samle sig til de kommende fællesarealer, og der er gjort god plads til både opholdszoner og leg mellem kvarterets børn.

Græsset er sået, bedene gjort klar til beplantning og der er blevet skabt private terrasser til alle de lejligheder, som ligger i stueplan.

Vil du hellere nyde solen og udelivet på din egen altan, bliver der også rig mulighed for dette i alle lejeboligerne fra 1- sal og opefter, som alle får udgang til en stor altan med kig til fællesområdet.

Stort orangeri og plads til børneleg

En særlig detalje i den nye gårdhave er det store, fælles orangeri, som skal fungere som samlingssted for beboerne. Carl Bro Havens orangeri bliver et særligt stort et af slagsen, så der er plads til at samle mange mennesker til fællesspisning, kaffehygge, børnefødselsdage, tomatdyrkning eller andre fællesskabsaktiviteter. Orangeriet bliver et dejligt læ og en grøn oase, der forlænger udesæsonen, og gør det muligt at søge ly for den uundgåelige danske sommerregn.

Det store gårdrum kommer også til at indeholde flere legeområder, hvor kvarterets børn kan finde nye legekammerater.

Få skoven som nabo

Carl Bro Havens landskabsarkitekter har ladet sig inspirere af de grønne omgivelser, og trækker Vestskovens natur helt ind mellem ejendommene med masser af træer og vild beplantning.

Som beboer får man nem adgang til gåture i skoven, der begynder kun få hundrede meter fra hoveddøren. Glæd dig til at opleve årstiderne skifte, mens du løber, cykler eller tager på hyggelige familieture til en af skovens mange bålpladser.

Udlejningen er i fuld gang – Skynd dig til Åbent Hus

Udlejningen er startet, og flere af lejeboligerne på 2-5 værelser er allerede reserveret eller fuldt udlejet.

Du kan se, hvilke lejligheder der er ledige her

Er du interesseret i at få en fremvisning i de nybyggede boliger, er du meget velkommen til at deltage i Åbent Hus hver søndag kl. 11-12 på adressen: Granskoven 8, 2600 Glostrup – Mød os ved indgangen på hjørnet af Hvissinge Torv og Degnestien.

Du kan flytte ind i Carl Bro Haven fra d. 1. august i år, hvor det nye udendørsområde står i fuldt flor, og de første beboersammenkomster kan begynde i orangeriet.

Åbent Hus

Hver hver torsdag kl. 16-17 og søndag kl. 11-12

Adresse: Grannålen 3, st. 1,
2600 Glostrup
Adresse: Grannålen 3, st. 1,
2600 Glostrup

*Indflytning fra d. 1. august 2024